fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
"Біржа ідей" - це унікальний формат, який дозволяє висловити свої найкращі, найпрогресивніші, найкреативніші ідеї напряму представникам донорських організацій, які, в свою чергу, потребують відкриття нових можливостей співпраці з громадськими та благодійними організаціями. 

"Біржа ідей" організовується наступним чином. У ході Форуму в окремому конференц-холі знаходяться представники донорських організацій та модератор біржі. Кожен охочий висловити свої ідеї та спробувати переконати донорів у необхідності фінансування має можливість зайти до цього конфреренц-холу та протягом 1 хвилини презентувати свій проект. Кожна презентація відбувається окремо, доступ інших осіб до конференц-холу під час презентації обмежено. Таким чином ми прагнемо зберегти ваші авторські права на висловлені ідеї.

ВАЖЛИВО! У преставників донорських організацій немає зобов"язань щодо фінансування. Однак вони цілком можуть запропонувати вам співпрацю на умовах дотримання процедур та механізмів, затверджених їхніми організаціями.

Якщо ви зацікавилися такою можливістю та хочете спробувати презентувати свою ідею, зареєструйтеся, будь ласка, написавши електронного листа Климовій Наталі за адресою  klymova@isar.net.ua 

Реєстрація для участі у "Біржі ідей" є обов'язковою!