fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

11 квітня 2014 року в Представництві ЄС в Україні в рамках Щорічної конференції грантерів ЄС відбулася зустріч «Адміністративні послуги: стан справ», яка була підтримана проектом, що фінансує ЄС «Зміцнення потенціалу недержавних структур для підтримки реформ та підвищення підзвітності державного сектору» за організаційної підтримки ІСАР «Єднання». В участі взяло участь понад 30 представників ОГС, представників органів державної влади та представництва ЄС в Україні.

Учасників зустрічі привітали Коломб де Мерсей та Станіслав Топольницький з Представництва ЄС в Україні.

Із доповіддю "Реформування системи надання адміністративних послуг в Україні: погляд влади" виступив Олександр Данилюк, радник Віце-премєр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Віктор Тимощук висвітлив «Основні перспективні та проблемні моменти у сфері організації надання адміністративних послуг на сьогодні: погляд громадськості».

Після цього відбувся "круглий стіл" «Як побудувати діалог між громадськістю та владою для реформування системи надання адміністративних послуг в Україні, використавши «вікно можливостей», де були гостро поставлені питання про виклики, що стоять сьогодні перед владою та громадою, обговорені можливі шляхи для порозуміння і ефективності організації роботи для різних верств і представників громад.

Також на зустрічі були представлені вже досягнуті результати реалізації проектів, підтриманих ЄС у сфері реформування адміністративних послуг, а також виклики, які краще вирішувати, співпрацюючи один з одним.

Підсумовуючи зустріч, учасники зазначили, що це був надзвичайно корисний та вчасний діалог між владою та громадськими організаціями.

[gallery link="file" columns="6" orderby="rand"]