fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Шановні колеги, друзі,

Запрошуємо вас взяти участь у 3-му вебінарі, присвяченому ваучерній системі з розвитку технічної та організаційної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД, який буде присвячений, в основному, питанням звітності за отриманими ваучерами.

Вебінар відбудеться 24 квітня 2014 року з 11:30 до 13:00 та буде проводитись адміністратором ваучерної системи – ІСАР “Єднання” у партнерстві з проектом USAID RESPOND («Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні»).

Дмитро Михайленко, менеджер з розбудови потенціалу та організаційного розвитку проекту USAID RESPOND, розповість про успіхи проекту у сприянні покращенню якості та системи надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД через програму ваучерів (грантів) з технічного розвитку ВІЛ/СНІД сервісних організацій. Також Дмитро Михайленко розповість про нові типи ваучерів, які можуть отримати ВІЛ-сервісні організації

Олена Губар, радник з програмних та адміністративних питань ІСАР “Єднання”, розповість про принципи підготовки програмних звітів, які мають надати організації, що отримали ваучери (гранти).

Світлана Шарай, фінансовий менеджер ІСАР «Єднання», ознайомить з правилами підготовки фінансових звітів за ваучерами (грантами).

Окремий час заплановано приділити опису порядку заповнення аплікаційних форм та обговоренню правил отримання ваучерів (грантів), а також відповідям на ваші запитання щодо різних аспектів роботи ваучерної системи. Якщо у вас вже є запитання стосовно тем, які планується висвітлити у ході вебінару, ви можете написати їх нам на адресу respond@isar.net.ua. Ми обов`язково підготуємо ґрунтовні відповіді, які ви зможете почути в процесі вебінару.

Також просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, необхідно перейти за посиланням, яке з’явиться на цій сторінці 24 квітня об 11:00

Детальніше з технічною процедурою долучення до вебінару можна обзнайомитися тут.

Велике прохання реєструватися під час проведення вебінару (вказати назву населеного пункту).

Телефон для запитань 044 201 01 60