fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

28 квітня 2014 року в м.Києві відбулася інформаційна зустріч щодо конкурсу проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄC 2013 – Україна”, оголошеного Європейською Комісією (номер конкурсу: EuropeAid/135783/L/ACT/UA).

Загалом у зустрічі взяли участь понад 170 представників громадських та благодійних організацій з усієї України. Модерувала зустріч Оксана Руда (ІСАР "Єднання").

Метою зустрічі було представлення інформації та правил подання проектних пропозицій до Європейської Комісії в межах конкурсу "Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄС - Україна". Працівники Представництва Європейського Союзу в Україні - Коломб де Мерсей, Станіслав Топольницький та Наталія Шамрай детально розповіли присутнім про те, яким чином слід готувати та подавати на розгляд проектні заявки до участі в конкурсі, а згодом відповіли на численні запитання та зауваги учасників зустрічі. 

Також в межах заходу було розглянуто питання партнерства/коаліції, як важливої складової участі в конкурсі проектів: вимоги, розподіл відповідальності, бюджет та інше. Усі присутні мали змогу розповісти про свої організації, ініціативи та проекти. Тому не дивно, що під час проведення зустрічі учасниками були встановлені нові корисні контакти і заплановані подальші спільні дії.

Презентація Володимира Шейгуса "Як побудувати консорціум: поради та міркування":

Переглянути фотозвіт зустрічі можна за посиланням.

Нагадуємо, що детальніше про конкурс  проектів “Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄC 2013 – Україна” можна дізнатися за посиланням.

Інформація щодо подання проектних пропозицій до Європейської Комісії в межах конкурсу "Фонд розвитку громадянського суспільства в країнах-сусідах ЄС - Україна", Коломб де Мерсей (Представництво ЄС в Україні):

Відповіді на запитання учасників стосовно конкурсу проектів:

Презентація учасниками зустрічі своїх організацій та проектів: