fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 

За підтримки Фонду розвитку громадянського суспільства в країнах Східного партнерства, фінансованого ЄС, з 13 до 15 травня у м. Ірпінь триває перший навчальний модуль програми з посилення спроможностей українських ОГС.

Ця програма реалізовується проектом «Зміцнення потенціалу недержавних структур для підтримки реформ та підвищення підзвітності державного сектору» (ІСАР «Єднання» є членом Консорціуму, який виконує даний проект в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдові та Україні).

До участі в програмі на конкурсній основі були відібрані 22 представники українських благодійних та громадських організацій. Повний навчальний курс буде включати 3 навчальні модулі по 2 триденні тренінги кожний. Перший модуль присвячено питанням організаційного розвитку, cтратегічного планування, залучення та управління ресурсами.

Організатори сподіваються, що участь у тренінгу буде гарною можливістю для учасників отримати нові навички та знання, знайти нових партнерів та однодумців, а також взяті активну участь у дискусіях з органами державної влади, делегаціями та експертами ЄС.