fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

11 організацій-грантерів проекту ПРООН "Демократизація і права людини в Україні" стали учасниками навчально-практичного семінару "Планування успішної адвокаційної кампанії", що розпочався сьогодні в Києві за організаційної підтримки ІСАР "Єднання", який є партнером ПРООН у виконанні цього проекту.

В умовах, що складаються в Україні, адвокаційна діяльність набуває рис обов'язкової для майже кожної громадської організації, у якій би сфері вона не працювала. Тож актуальність семінару є безперечною, особливо, зважаючи на той факт, що учасниками семінару стали переважно жителі східної України - Луганської, Харківської та інших областей.

Тренер та експерт семінару Олександр Солонтай (Інститут політичної освіти) особливий час у роботі семінару приділив удосконаленню індивідуальних адвокаційних кампаній грантерів: детальному плануванню, покращенню та презентації.

Робота другого дня семінару (21 травня) буде присвячена оцінці загроз фізичної безпеки активістів та формування загальної стртегії захисту. Тренерки та експертки Центру Громадянських Свобод Олександра Матвійчук та Олександра Делеменчук допоможуть учасникам семінару оцінити ризики та загрози, розробити стратегії поведінки в офісі та поза ним і розпочати реалізацію особистих планів безпеки для кожного грантера.

[gallery link="file" columns="6" orderby="rand"]