fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Останні події в Україні привернули увагу світової громадськості до роботи українських неприбуткових організацій, особливо в світлі потенційного співробітництва та можливості отримання ними грантів від зарубіжних партнерів. Європейські та американські грантодавці пропонують українським ОГС широкий спектр програм, участь в яких передбачає отримання фінансової підтримки. Але іноземних донорів цікавить не тільки здатність українських організацій виконати проектні завдання, а й грамотне управління отриманими коштами, їх облік і контроль.

Щоб допомогти громадським та благодійним організаціям України почуватися впевнено у процесі фінансової взаємодії із закордонними донорами, ІСАР "Єднання" спільно з Аудиторсько -консалтинговою групою "Компас" проводять вебінар, долучитися до якого запрошують усіх охочих. Вебінар відбудеться у вівторок, 3 червня, з 11:30 до 12:30 години. 

Основні цілі вебінару:

  •  розкрити потенційні проблеми, пов'язані з отриманням , адмініструванням і контролем валютних грантових коштів;
  • обговорити питання, що виникають на практиці при отриманні грантів в іноземній валюті, проблеми їх бухгалтерського обліку та відображення у фінансовій і податковій звітності організацій;
  • особливу увагу приділити питанням учасників вебінару, які стосуються податкового обліку валютних грантів і пов'язаної з ними податкової звітності.

Участь у вебінарі буде корисною для всіх організацій, які отримують фінансування від іноземних донорів, а особливо тим, хто тільки планує таке партнерство. Безпосереднє спілкування з фахівцями та професійними експертами в області бухгалтерського та податкового обліку неприбуткових організацій є унікальною нагодою покращити свої знання та налагодити бухгалтерську та фінансову звітність в організації.

Для того, аби робота вебінару була особливо корисною для всіх учасників, просимо надсилати Ваші запитання та проблемні ситуації на поштову скриньку ngomarket@isar.net.ua Фахівці Аудиторсько -консалтингової групи "Компас" підготують найповніші відповіді та роз’яснення, які будуть озвучені в ході вебінару.

Як долучитися до вебінару?

Вебінар проводитиме Науменко Наталія, Директор ТОВ « Аудиторсько - консалтингова група« Компас » , практикуючий аудитор , володар Сертифікату фахівця лізингового бізнесу (сертифікат випускається спільно Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Фондом сертифікованих фахівців лізингового бізнесу (США). Член Правління ТОВ « Міжнародна бізнес школа «NIKLAND». Володар Сертифікату «COST AND MANAGEMENT ACCOUNTING » - Професійна кваліфікація з управлінського обліку. Має досвід проведення бізнес тренінгів в області організаційного становлення, бізнес - планування, податкового планування, управління та розвитку.