fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

У найближчу середу, 24 лютого, об 11:00 відбудеться вебінар з Андрієм Павловичем, координатором SALTO Eastern Europe, членом дорадчого комітету Молодіжного Партнерства Ради Європи та Єврокомісії (EU-CoE Youth Partnership), членом робочої групи “Tools for Learning”.

Андрій Павлович розпочав свою діяльність у громадському секторі з відновлення (після розпаду Радянського Союзу) скаутського руху в Україні, розвитку волонтерства та громадянської освіти. Починаючи з 2005 року і дотепер пов’язує свою професійну діяльність з SALTO EECA, організацією, що надає унікальні можливості для посилення спроможності молодіжних організацій та розвиває міжсекторальне співробітництво з метою посилення впливу неурядових організацій на формування молодіжної політики у країнах присутності.

У ході вебінару Андрій щедро ділитиметься порадами щодо міжнародного співробітництва, а також перелічить конкретні кроки щодо посилення організаційних спроможностей до міжнародної спрівпраці.

Зареєструватися і взяти участь у вебінарі можна на сторінці Платформи Маркетплейс: http://bit.ly/our-webinars

Просто перейдіть за цим посиланням у середу та доєднайтеся до вебінару: слухайте, дивіться, переглядайте презентацію і ставте питання он-лайн.