fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 community

 

Посилення місцевих громад, реформа децентралізації – чи не наймасштабніший трансформаційний проект за усі роки незалежності України. Ця реформа стосується практично усіх громадян України, тож найважливішою умовою її успіху має бути відмінний рівень комунікації та взаємодії між усіма зацікавленими сторонами та громадськістю. Роль організацій громадянського суспільства (ОГС) у ході цієї комунікації неможливо переоцінити, однак, на жаль, не всі вони мають відповідні спроможності бути лідерами такого процесу.

ІСАР «Єднання» у межах Платформи розвитку громадянського суспільства "Маркетплейс" розпочинає дослідження ОГС, пріоритетом яких є розвиток місцевих громад. Ми хочемо отримати інформацію про актуальний стан справ для розуміння найкращих способів посилення всіх спроможностей таких організацій. Опитування, яке ми ініціюємо, дозволить зробити оцінку того, що працює добре, а що можна покращити. За результатами дослідження будуть:

  • виявлені потреби в розвитку організаційного та технічного потенціалу ОГС, пріоритетом яких є розвиток місцевих громад;
  • розроблені нові пакети послуг для посилення спроможності ОГС, які працюють з місцевими громадами;
  • сформована база даних організацій, зацікавлених у розвитку громад в Україні для сприяння їх розвитку, посилення партнерських контактів та набуття європейського досвіду роботи з громадами.

Ласкаво просимо долучитися та взяти участь у опитуванні усі організації, які працюють на благо своїх громад. Ви - практики, і ваші погляди, ваш досвід і ваші проблеми дуже важливі! Опитування триває до 23 серпня 2016 року. Усі відповіді – конфіденційні, надана в ході опитування інформація буде використана тільки в зведеній формі, а узагальнені результати будуть представлені на сайті http://cd-platform.org 

Щоб перейти на сторінку з опитувальником, натисніть тут.

Серед учасників опитування ми рандомним (випадковим) чином визначимо одну організацію, представник якої зможе долучитися до тижневої школи "Локальні добрі справи", яка відбуватиметься у жовтні 2016 року в Республіці Польща за ініціативи "Академії розвитку філанстропії"(Польща) та ІСАР "Єднання" (Україна). Переможця буде обрано за допомогою сервісу https://random.org та оприлюднено 24 серпня! Стежте за нашими новинами!