fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 66 Як збудувати міцну та успішну громадську організацію? Як залучити молодь до своїх проектів та ініціатив? Де знайти волонтерів та прихильників? На що звертають увагу донори, коли обирають собі партнерів? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи, яка відбудеться у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства", що реалізується ІСАР Єднання завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Школа організаційного розвитку для ініціатив, які працюють з молоддю проводиться у партнерстві з Молодіжним центром Волині.

Школа відбудеться 26-27 червня 2017 року в м. Луцьку (Волинська область). У програмі Школи тренінги та інформаційні сесії від найкращих українських тренерів та працівників ІСАР Єднання:

  • Організаційний розвиток: навіщо, як, де взяти ресурси
  • Менеджмент для громадських організацій
  • Залучення коштів та робота з донорами
  • PR та комунікації (включно з соціальними мережами)
  • Залучення молоді до громадських ініціатив
  • Участь молоді в процесі прийняття рішень
  • Громадянська освіта для молоді
Школа проводиться для громадських активістів та волонтерів, які працюють з молоддю. Пріоритет у конкурсному відборі надаватиметься учасникам з невеликим досвідом роботи у громадському секторі, які працюють в західних та центральних областях України. Щоб подати заявку на участь в роботі Школи необхідно до 18 червня заповнити анкету на нашому сайті (клікніть тут).
 
Організатори покривають витрати учасників, пов'язані із проживанням і харчуванням та компенсують проїзд до місця проведення Школи.