fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» оголошує тендер на надання послуг з розробки комунікативної стратегії для “Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України”

--

ІСАР Єднання за сприяння USAID Ukraine, та у співпраці з Центр демократії та верховенства права та Ukrainian Center for Independent Political Research працюємо над реалізацією та впровадженням Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства.

Ми шукаємо команду спеціалістів, які будуть готові побудувати ефективну комунікаційну стратегію для неприбуткового проєкту, який триватиме 5 років і передбачає всеукраїнське охоплення. плануємо Проєкт спрямовано на формування автономності та самозарадності громадського сектору в Україні.

Формування цілісної комунікативної стратегії передбачає (але не обмежується) аналіз стейкхолдерів та виявлення цільових авдиторій проєкту, маркетинговий аналіз, створення креативної концепції та розробку ефективних меседж - боксів. Розробка візуального стилю не передбачається. 

Ми очікуємо, що учасники тендеру матимуть досвід роботи з ОГС. 

Просимо надіслати приклади ефективних, реалізованих комунікаційних стратегій. Розповісти, з ким ви працювали і якими викликами та показовими кейсами вам доводилось мати справу.

Формат аплікації – презентація з кейсами та коментарями до них.

Дедлайн – 2 березня

Надсилайте презентації на адресу електронної скриньки office@ednannia.ua