fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР Єднання в партнерстві з ГО “Соціал Буст” та ГО "Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень" (ІБСЕД) в рамках проєкту “Ефективне партнерство для сталого розвитку громад” запрошує українські неприбуткові організації, представників міських рад та активних громадян до участі у Форумі “Вплив громадян на розвиток міста”. Форум присвячений громадській участі, інструментам залучення, включаючи залучення до бюджетного процесу, а також процесу цільового бюджетування.

Метою проєкту є посилення потенціалу міських рад та громадських неурядових організацій залучати громадськість до формування громадських бюджетів в цілому, та цільових програм, зокрема.

В рамках Форуму 28 жовтня 2020 року відбудуться наступні активності:

11:30 – 13:00              Панельна дискусія “Вплив громадян на розвиток міста”

14:00 – 15:30              Презентації та дискусії

  • Презентації авторів проектів, про їхній досвід участі в Громадському бюджеті (м. Дружківка та м. Маріуполь), виступи переможців ГБ в інших містах
  • Презентація партисипативних кейсів та моделей
  • Громадська участь та залучення громадян “Чому низька активність жителів? Що з цим робити?”
  • Партисипація на етапі стратегування, програмування та бюджетування як запорука сталого розвитку громади. Досвід впровадження громадського бюджету в Біловодській територіальній громаді, Олена Шилобрид, начальник відділу економіки Біловодської ОТГ

16:00 – 17:00             Ярмарок можливостей – презентації грантових програм та ресурсних організацій

В рамках Форуму учасники зможуть взяти участь в обговореннях, представити свій досвід участі в громадському бюджеті, поставити питання досвідченим активістам та експертам.

Для участі в Форумі, заповніть форму за посиланням https://forms.gle/jX76L5HwBnnP7S6z8 до 26 жовтня 2020 року включно.

 Реалізація проєкту "Ефективне партнерство для сталого розвитку громад" стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні».