fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Запрошуємо організації до участі у конкурсі грантів "Партнерство задля Форуму розвитку громадянського суспільства". Конкурс  проводиться у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства", що реалізовується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Форум розвитку громадянського суспільства – найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері зміцнення благодійних та громадських організацій України. Форум є подією найвищого рівня неприбуткового сектору України. Завдяки масштабному представництву, це дозволяє визначити головні тренди розвитку громадянського суспільства на наступний рік.

Форум-2020 "Імунітет до ілюзій" відбудеться 17 грудня та проводитиметься в умовах викликів, спричинених пандемією та має відповідати усім вимогам карантину, встановленим Урядом України.

Вперше за всю історію Форуму він відбудеться у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 25 інтерактивних майданчиків (всі області та Крим) сформують онлайн мапу громадянського суспільства, яке продемонструє згуртованість перед загрозами нестабільності та єдність перед кризою невизначеності.

Переможець конкурсу – регіональний партнер матиме офіційний статус представника Форуму в своєму регіоні/області та організовуватиме майданчик Форуму у одній/кількох областях у строгій відповідності до умов карантину.

Мета конкурсу грантів:

За допомогою цього конкурсу грантів Ініціатива має на меті відібрати спроможних партнерів для проведення Форуму в умовах викликів, спричинених пандемією та організувати Форум – 2020 із дотриманням усіх вимог карантину згідно з рекомендаціями Уряду України.

Для досягнення цієї мети планується:

•  відібрати ОГС та/або їх мережі/партнерства, які бажають стати регіональними партнерами Форуму;

•  спільно з відібраними регіональними партнерами розробити програму регіональних заходів у межах Форуму;

•  надати ресурси та підтримку відібраним регіональним партнерам для проведення регіональних заходів у межах Форуму.

Планується, що всі заходи за цим конкурсом грантів завершаться до кінця 2020 року.

ІСАР Єднання надаватиме повну технічну підтримку регіональним партнерам у проведенні заходів онлайн і організовуватиме трансляції усіх регіональних заходів САМОСТІЙНО.

Середній розмір гранту становитиме від 100 до 300 тис. грн і залежатиме від кількості відібраних учасників Форуму, кількості заходів на регіональному майданчику Форуму; карантинної зони на момент проведення Форуму тощо.

Детальне запрошення до конкурсу можна завантажити тут.

Кінцевий термін подачі заявок – 16 листопада 2020 року, 23:59 за київським часом.