fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

anticovidcontest logo

Конкурс грантів «Посилення соціальної згуртованості в цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей» адмініструється ІСАР Єднання за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Фінансування в межах цього конкурсу грантів буде надано за підтримки  Європейського Союзу та урядів Данії, Швеції та  Швейцарії.

Цей конкурс грантів спрямований на підтримку проєктних ініціатив щодо застосування орієнтованого на громаду підходу для покращення соціальної згуртованості. До конкурсу допускаються організації із реєстрацією в Донецькій, Запорізькій та Луганській областях (території, підконтрольні уряду України). Громадські організації мають подавати грантові заявки щодо реалізації проєктів в тій області, в якій ці громадські організації зареєстровані та здійснюють статутну діяльність. 

Проєкти, які будуть реалізовуватися за кошти цього грантового конкурсу, повинні реалізовуватися на території цільових громад, а саме:

  • 16 цільових громад Донецької області:

майбутня Добропільська ОТГ, майбутня Дружківська ОТГ, Покровськ, Мирноград, Слов`янськ, Сіверська ОТГ, Соледарська ОТГ, Новгородське, Світлодарськ, Мангушський р-н, майбутня Волноваська ОТГ, Вугледарська ОТГ, майбутня Сартанська ОТГ, Великоновосілківський р-н, Красногорівка/Мар’їнка, Авдіївка.

  • 9 цільових громад Запорізької області:

Бердянськ, громади Бердянського р-ну, Мелітополь, громади Мелітопольського р-ну (Новенська ОТГ, Семенівська ОТГ), Приазовська ОТГ, Приморська ОТГ, Кирилівська ОТГ, Якимівська ОТГ.

  • 16 цільових громад Луганської області:

Лозно-Олександрівська ОТГ, Привільська ОТГ, Троїцька ОТГ, Нижньодуванська ОТГ, Біловодська ОТГ, Попасна, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна, Красноріченська ОТГ, Міловський, Станично-Луганський, Новоайдарський райони, Золоте, Щастя, Трьохізбенка.

Очікується, що отримані проєктні пропозиції будуть профінансовані у розмірі:

  • максимальна сума гранту для проєктів, що не включають інвестиції в розвиток інфраструктури - 81 000 гривень;
  • максимальна сума гранту для проєктів, що не включають інвестиції в розвиток інфраструктури, але охоплюють 3 і більше цільових громад - 121 500 гривень;
  • максимальна сума гранту для проєктів, що містять інфраструктурну складову 162 000 гривень тільки для наступних громад: Луганская область: Золоте, Трьохізбенка, Попасна, Станиця Луганська і громади Станично-Луганського району, м.Щастя, с.Райгородка, с.Муратове, с. Гречишкине Новоайдарського району; Донецька область: м. Світлодарськ, майбутня Сартанська ОТГ, Мар’їнка, Красногорівка, Новгородське, Авдіївка.

Кінцевий термін подання проєктних пропозицій:  продовжено до 27 травня 23:59

Повний текст "Запрошення до участі в конкурсі грантів" можна завантажити тут.