fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

15 жовтня на порталі NGOMarket відбувся вебінар, присвячений І Форуму з організаційного розвитку, який проходитиме 19-20 листопада 2012 р. в Києві.

І Форум з організаційного розвитку – це нова платформа, яка запропонована для обговорення ключових стандартів та практик з організаційного розвитку НГО; прийняття рішень щодо політик у сфері організаційного розвитку. Форум збере понад 200 представників НУО, які зацікавлені в розвитку власних організацій, провідних НГО та бізнес провайдерів у сфері організаційного розвитку, донорів, що мають програми зі зміцнення НГО.

Вебінар проводили організатори Форуму Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР “Єднання”, Антоніна Прудко, менеджер програм з організаційного розвитку,  та Костянтин Карпов, (CEO DOTSHOT CM).

Під час вебінару були висвітлені такі питання:

Яким є формат Форуму?

Хто та як зможе взяти в ньому участь?

Що цікавого міститиме Форум для НГО та сервіс провайдерів?

Як представити свої послуги?

Які будуть майстер-класи та презентації? тощо.

Усім, хто не зміг взяти участь у вебінарі, пропонуємо переглянути його запис, який найближчим часом з’явиться на порталі www.ngomarket.org.ua.

Також запрошуємо вас активно долучатися до наповнення Форуму та слідкувати за оголошеннями і новинами на http://cdf.ngomarket.org.ua/,  а також в соціальних мережах – Facebook, Twitter, Vkontakte.