fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

11 квітня 2013 року в м. Львів заплановано провести регіональну робочу зустріч, присвячену обговоренню шляхів та напрямків вдосконалення механізму МАРКЕТПЛЕЙС, який впроваджується в Україні ІСАР «Єднання».

Система Маркетплейс показала свою ефективність у сфері підвищення відповідальності ОГС за свій організаційний розвиток. Так, отримувачі ваучерів здійснюють самооцінку свого розвитку, визначають шляхи та методи розбудови спроможності організації, самостійно та на конкурсній основі обирають провайдера.

Однак під впливом реальних потреб ОГС та пропонованих можливостей провайдерів механізми Маркетплейс постійно вдосконалюються. З метою обговорення шляхів та напрямків цієї оптимізації буде проведена робоча зустріч, в ході якої Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР «Єднання», розповість учасникам зібрання про основні досягнення та виклики системи Маркетплейс, а потім усі присутні матимуть змогу висловитися щодо свого бачення шляхів покращення її роботи. Особливу увагу в ході обговорення планується приділити питанню, яким чином Маркетплейс може бути корисним для розвитку сервіс-провайдерів та ОГС, які працюють на території Львівської області.

Запрошуємо до участі у регіональній робочій зустрічі представників львівських ОГС, які отримали чи хочуть отримати ваучер, регіональних сервіс-провайдерів, шановних експертів та всіх, хто цікавиться роботою системи Маркетплейс.

Зустріч відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка 35а (Український католицький університет, Інститут лідерства та управління). Початок роботи о 15:00, запланований час закінчення роботи: 17:00.

За додатковою інформацію, будь ласка, звертайтеся до ІСАР «Єднання» за телефоном 044 201 01 60 (61)