fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

11 квітня 2013 року в м. Львів відбудеться чергова, шоста за ліком зустріч Спільноти практиків з питань організаційного розвитку ОГС в Україні, орієнтована на безпосередню участь практиків Львівської та сусідніх з нею областей західної України.

У ході VI Зустрічі заплановано приділити особливу увагу збалансуванню потреб організації та колективу та висвітлити таким чином «людський» аспект організаційного розвитку. Майстер-клас на цю тему проведе доктор Алла Георгіаді, професор кафедри організації навчання та розвитку в університеті Св.Томаса (Міннеаполіс). Очікується, що обговорення в процесі майстер-класу допоможе учасникам краще дослідити потреби своїх організацій, відкрити шляхи до залучення керівників та працівників до організаційного розвитку, а також віднайти ресурс до успіху на шляху зміцнення організаційної спроможності.

Усіх, хто зацікавився тематикою зустрічі Спільноти практиків, але в силу проживання у інших регіонах не зможе взяти в ній безпосередню участь, ласкаво просимо долучатися до роботи оn-line! Протягом усього часу роботи Спільноти практиків відбуватиметься відео-трансляція.

Також буде можливість брати участь у роботі Спільноти практиків у режимі вебінару, зручного для діалогу. Запрошуємо доєднуватися, просимо ставити запитання, закликаємо брати активну участь у дискусіях!

Початок роботи Спільноти Практиків о 10 годині ранку, орієнтовний час закінчення – 13:00.

Просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб мати можливість брати участь у роботі Спільноти практиків у режимі ВЕБІНАР, необхідно перейти за за посиланням та встановити модуль, який автоматично буде запропоновано встановити.

Можливо, ваша антивірусна програма спробує заблокувати модуль - у такому разі можливі проблеми зі звуком. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Також просимо ставити запитання шановним учасникам зібрання ЛАТИНИЦЕЮ, оскільки модуль не розпізнає кириличні шрифти.

За детальнішою інформацією просимо звертатися до ІСАР «Єднання».

Спільнота Практиків є неформальною платформою для зустрічей, розповсюдження та обміну інформацією, ідеями та найкращими практиками у сфері розвитку спроможностей для подальшого впровадження у програми, політики та стратегії організацій.