fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

25-27 квітня у Вишгороді відбудеться «Комунікативна Школа» для тих фондів громад, які є «пілотними» у програмі «Школа фондів громад».

Метою програми "Школа фондів громад" є сприяння розвитку фондів громад в Україні для підвищення їх ролі у вирішенні місцевих проблем й забезпечення їх активної майбутньої життєдіяльності. Програма виконується ІСАР «Єднання» за фінансової підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта (США).

Запрошеним експертом «Комунікативної Школи» є Тарас Кузьмов, медіа-консультант/регіональний представник The Thomson Foundation, UK.

Учасники «Комунікативної Школи» ознайомляться з базовими комунікативними компетенціями, необхідними для успішної діяльності фондів громад в Україні, а також отримають практичні навички реалізації комунікативної стратегії організації. Зокрема, заплановано розглянути особливості і відмінності, ключові «недоліки» і переваги ефективної комунікації на противагу PR. Учасникам буде запропоновано переконатися у важливості «домашньої роботи» в комунікаціях, вибору правильної «цільової» аудиторії та складових ефективного «меседжу».

Окремий час заплановано присвятити комунікаційним кампаніям, особливостям їх планування, структурі та механізмам побудови ефективної комунікаційної роботи.