fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

[gallery link="file"]

У межах проекту NGO Marketplace, який впроваджує в Україні ІСАР «Єднання», 11 квітня 2013 року відбулася шоста зустріч спільноти практиків з питань організаційного розвитку ОГС в Україні (Capacity Development Community of Practice). У зустрічі взяли участь 28 осіб, серед яких - представники громадських організацій, організацій-донорів, бізнес-структур, науковці. Вперше зустріч проходила за межами столиці та залучила до співпраці екcпертів та практиків, які працюють у межах Львова, Львівської області та інших областей Західної України.

Велика зацікавленість експертів та практиків черговий раз підтвердила актуальність формату роботи Спільноти практиків. Тому спеціально для тих, хто не зміг бути присутнім на зустрічі безпосередньо, було налагоджено два канали відео-трансляції – для перегляду та можливого діалогу, дискусій та запитань.

Під час самої зустрічі пройшло всебічне обговорення дослідження потреб організацій, процесу залучення керівників і працівників до організаційного розвитку. Окрема увага була приділена обговоренню чинників успішності консультацій з організаційного розвитку.

Висловлюємо щиру вдячність Інституту лідерства та управління Українського католицького університету та персонально директорці Наталії Бордун за ініціативу проведення зустрічі та гостинно наданий простір.

А також окрема подяка запрошеній спікерці, докторці Аллі Георгіаді, яка є заслуженою професоркою департаменту організації навчання та розвитку в університеті Святого Томаса, США.

А. Георгіаді навчає і консультує в сферах організаційного розвитку, управління конфліктами та організаційної культури в США, Франції та Україні. Більшість її консультацій стосуються освіти, охорони здоров’я і неприбуткових організацій. З 2005 року вона організовує програму, яка займається безкоштовними консультаціями з організаційного розвитку для українських організацій. Близько 50 українських компаній отримали користь від цих консультаційних послуг.

Щиро дякуємо експертам, які поділилися з нами своїм цінним досвідом, та дякуємо присутнім за активне обговорення усіх питань і небайдужість!

Нагадуємо, що кожен з вас може запропонувати, ініціювати важливу тему для наступної зустрічі Спільноти практиків, запросити фахівців, чи порекомендувати, кого можна запросити, а ІСАР «Єднання» візьме на себе всі організаційні питання.