fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

 

 ednannia   Moving Forward Together logo UA h

 

Європейський союз для сталості громадянського суспільства в Україні

ІСАР Єднання у партнерстві з Європейським союзом в рамках програми "Стратегічні партнерства для розвитку організацій громадянського суспільства в країнах  Східного Партнерства" реалізує проєкт "Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні". Проєкт спрямований на  розвиток спроможності громад протистояти викликам і наслідкам пандемії COVID-19 та триває з грудня 2019 до кінця 2022 року. 

Впроваджуючи проєкт “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства”, ми підтримуємо ОГС для посилення їхньої спроможності через гранти Загальної підтримки, Швидкої необхідної підтримки та гранти дофінансування залучених ресурсів громадським організаціям, щоб сприяти їхній сталій та безперебійній роботі в умовах змін.

В рамках проєкту ми:

  • посилюємо організації через надання грантів, щоб сприяти сталій роботі в умовах змін;
  • запустили NGO.Studio, щоб формувати впливове громадянське суспільство;
  • розробляємо методологічні воркшопи, он-лайн курси та інші навчальні продукти для провайдерів з надання послуг громадським організаціям;
  • досліджуємо нетипові джерела фінансування для сектору та надалі сприятимемо покращенню середовища, щоб організації могли ними скористатися.

Більше про проєкт ви можете дізнатися з відео: