fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Портал "Єднання"

03.12.2020р. Пресконференці БО "ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ"

  • Переглядів: 168
Додано користувачем: БО "ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ" . Категорія: General . Дата створення: 23 грудня 2020.
На цьому відео:
Опис
БО "ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ" зареєстровано 2 квітня 2019 р. - Всесвітній день розповсюдження інформації про проблему аутизму. Назва та логотип в темі Аутизм. Завдяки різним міфам про Аутизм, не має потреби багато розповідати про труднощі у вихованні таких дітей. Для більшості це такий же міф ?, а родинам важко...
На цей час фонд реалізує проєкт "Батьківський рух Південно-Східної України", територіально 6 областей України. Керівник проєкту - Мірошниченко Вадим. Ми готові допомогти Татусям та й отримувати від них досвід у вихованні дітей з інвалідністю. В першу чергу від діяльності нашого проєкту виграють родини, а найбільше це дружини, наші чарівні матусі. Один із Принципів - сімейні обов'язки навпіл.
Як наголосив у своєму виступі Вадим - Нам потрібні чоловіки! Татусі - Долучайтеся до нашої спільноти, до групи Вайбер - "Папи могут все"!
Перші хто приходить на допомогу родинам із дітьми з інвалідністю це члени сім'ї та друзі. Це перші кроки до Волонтерства. Всі наші друзі / знайомі тим чи іншим чином є волонтерами фонду.
Діяльність нашої організації не можлива без допомоги Волонтерів. Дякуємо!!!
Оля Годунок - її ідеї та готовність до допомоги іншим вражають та надихають на більш відповідальну роботу. Один із проєктів - Казки для малюків - скоро буде втілений в життя ?.
Дякуємо небайдужим, що придбали шпаківню від родини Дробязко! Залишилося ще дві - зробіть Благодійний внесок та допоможіть в лікуванні та реабілітації Миколки.
Будемо раді прийняти будь-яку допомогу - матеріальну, не матеріальну. Пишіть, пропонуйте.
При можливості - раді вам допомогти!
На жаль, благодійні фонди можуть допомагати іншим при надходженні благодійної допомоги від бізнесу та небайдужих людей.
Долучайтеся до благодійних справ!!!
3 грудня 2020р. Благодійна Організація "Паралельні світи" разом з Андрій Касімов , Вадим Мирошниченко та Поздняя Осень Годунок Оля в Накипіло Накипело Харків • Kharkiv • Харьков
Дивитися далі

Ще від цього користувача: