fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Наші закупівлі

Громадська організація «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (скорочено ІСАР «Єднання») оголошує тендер на пошук аудиторської компанії для проведення аудиту фінансової звітності проекту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) «Залучення НУО/ОГС до адміністрування програми малих грантів на підтримку ініціатив зі зміцнення громадської безпеки, соціальної згуртованості, забезпечення доступу до правосуддя, взаємодії поліції і громади на засадах партнерства, адвокації та ґендерної рівності в цільових громадах Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Запорізької та Житомирської областей».

Аудит має бути проведений незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant), який має досвід проведення аудиту в громадських організаціях, у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, встановлених Міжнародною федерацією бухгалтерів (IFAC). Аудит має розпочатися не пізніше 03 грудня  2020 року і аудитор має надати організації Листи про результати аудиту не пізніше 14 грудня 2020 року.

Завдання та обсяг аудиту:

Провести аудит фінансової звітності за період з 03 квітня 2020 року – по 02 грудня 2020 року, яка буде надана донорові, і підготувати аудиторський висновок стосовно того, чи надана донорові фінансова звітність проекту «Залучення НУО/ОГС до адміністрування програми малих грантів на підтримку ініціатив зі зміцнення громадської безпеки, соціальної згуртованості, забезпечення доступу до правосуддя, взаємодії поліції і громади на засадах партнерства, адвокації та ґендерної рівності в цільових громадах Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Запорізької та Житомирської областей» відповідає даним бухобліку ІСАР «Єднання» і вимогам Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй щодо фінансової звітності.

За період з 03 квітня 2020 року – по 02 грудня 2020 за проектом планується  понести витрат на суму 8 300 00 грн, з них 7 215 00 грн- надані гранти, інше-витрати на адміністрування.

Додаткова інформація надається за вимогою.

Вивчити, оцінити і надати висновок про відповідність фінансової звітності по Проекту положенням і умовам Угоди між громадською організацією ІСАР «Єднання» та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй  і відповідним законам та підзаконним актам України, що регулюють бухгалтерський облік та оподаткування.

Аудитор повинен на вибірковій основі проаналізувати існуючу супровідну документацію, пов'язану з витратами, зазначеними у фінансовій звітності. Вибірка для перевірки має спиратись на проведений аудитором аналіз ризиків, і це має бути зазначено в аудиторському звіті. Аудитор повинен повідомити про ідентифіковану суму у випадку відсутності будь-якої супровідної документації.

Звітність аудитора

Звіти повинні містити детальну інформацію щодо використаної методології аудиту та обсягу аудиту.

Аудиторський висновок має містити запевнення в тому, що аудит виконувався дипломованим аудитором відповідно до міжнародних стандартів.

Звіт підписується відповідальним аудитором із зазначенням посади аудитора та найменування аудиторської компанії.

Аудитор має представити аудиторський звіт/лист до керівництва. Звіт аудитора повинен містити висновки аудиту, сформовані в процесі аудиторської перевірки.

Обсяг звіту не повинен перевищувати 20 сторінок. Звіт має бути підготовлений англійською та українською мовами та має бути наданий ІСАР «Єднання» у двох друкованих примірниках кожною мовою, а також надісланий в електронній формі протягом двох тижнів після останнього візиту до організації.

Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер повинна до 23 листопада 2020 року надіслати на електронну скриньку office@ednannia.ua такий перелік документів:

  1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії.
  2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.
  3. Документи, які підтверджують, що організація може проводити перевірку у відповідності до міжнародних стандартів аудиту.
  4. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.
  5. Комерційну пропозицію та контакти відповідальної особи яка уповноважена відповідати на запитання щодо тендерної пропозиції.

Контактна особа: Гращенкова Олена, тел.: (044) 201-01-60 , hrashchenkova@ednannia.ua