fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Якщо Ви промотуєте Україну за кордоном, їздите в пошуках зброї, автомобілів, гуманітарної допомоги, презентуєте проєкти з відбудови для своїх громад, щоб залучити кошти та міжнародну підтримку, - все це можна назвати міжнародною адвокацією. Такі активності спрямовані на посилення України і наближення нашої перемоги.


Якщо це про Вас, запрошуємо взяти участь у воркшопі для зміцнення міжнародної адвокаційної спроможності українських громадських організацій та благодійних фондів, який відбудеться 16-17 жовтня 2023 року у м. Києві.

Будь ласка, заповніть форму до 6 жовтня і ми обов’язково з вами зв’яжемося https://forms.gle/tHpBRXu1Hw5zZqLD7

Ми підібрали для вас спікерів, які мають колосальний досвід міжнародних адвокацій, як на офіційних державних позиціях, так і на волонтерському рівні. Незабаром оголосимо їхні імена!

Для учасників заходу ми готуємо меседж-бокс (оформлені повідомлення для різних цільових груп), який допоможе переконливо вести діалог на різних майданчиках, доносити ключові запити і потреби українців, і головне, відповідати на російську пропаганду за кордоном.

Нескоординованість громадських організацій у своїх меседжах про відбудову та суміжні теми є великим викликом. Часто активісти змушені коментувати не свою сферу експертизи навіть попри необізнаність у цій темі. Цей воркшоп надасть вам можливість ефективніше коментувати важливі питання та уникати неправдивої інформації в міжнародних дискусіях. Навчання побудоване через «лік-непи» в ключових темах - боротьба з корупцією, правосуддя та судова реформа, конфіскація російських активів в Україні та за кордоном, економіка, зелена відбудова та безпека.

ІСАР Єднання покриває логістичні витрати учасників заходу.