fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

6 березня 2014 року об 11:30 відбудеться безкоштовний вебінар на тему: «Податкові перевірки неурядових організацій: алгоритм дій», організований ІСАР «Єднання» спільно з ГО «Палата податкових консультантів».

Під час вебінару будуть висвітлені наступні теми:

 

  • Який алгоритм дій співробітників та керівництва організації під час податкових перевірок?

 

 

  • Поради щодо підготовки відповідей на запити та листи податкових органів?

 

 

  • Які наслідки можна очікувати внаслідок проведення перевірки для організації: донарахування, відповідальність керівництва, судові спори?

 

 

  • Як існують способи зменшення ризиків незаконних дій перевіряючих органів?

 

 

Лариса Антощук, директор Палати податкових консультантів України, адвокат, у ході вебінару висвітлить перелічені вище запитання, а також відповість на запитання учасників та надасть зразки необхідних документів.

Технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, перейдіть, будь ласка, за посиланням: http://www.microsoft.com/uk-ua/download/confirmation.aspx?id=15755 (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та встановіть модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Перевірте, будь ласка, чи відключено проксі-сервер на вашому комп’ютері, якщо його не відключити, можливі проблеми зі звуком у ході вебінару.

Після встановлення модуля Microsoft Lync Web App, перейдіть за посиланням, яке з’явиться на цій сторінці 6 березня о 11:00 (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та приєднайтеся до зібрання, використовуючи опцію “Приєднатися до зібрання за допомогою Microsoft Lync Web App”. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Телефон для запитань 044 201 01 60