fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45
Шановні колеги,

запрошуємо вас взяти участь у 2-му вебінарі, присвяченому ваучерній системі з розвитку технічної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД.

Вебінар відбудеться 18 грудня 2013 року з 11:30 до 12:30 та буде проводитись адміністратором ваучерної системи – ІСАР “Єднання” у партнерстві з проектом USAID RESPOND («Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні»).

УВАГА! Для того, щоб долучитися до вебінару, перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://meet.lync.com/ednannya/webinar/1GRSMW9J (скопіюйте та вставте у адресний рядок вашого інтернет-браузера) та встановіть модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Перевірте також, будь ласка, чи відключено проксі-сервер на вашому комп’ютері, якщо його не відключити, можливі проблеми зі звуком у ході вебінару.

Дмитро Михайленко, менеджер з розбудови потенціалу та організаційного розвитку проекту USAID RESPOND, розповість про наміри проекту сприяти покращенню якості та системи надання послуг у сфері ВІЛ/СНІД через програму ваучерів (грантів) з технічного розвитку ВІЛ/СНІД сервісних організацій.

Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР «Єднання», розкаже про принципи організаційного та технічного розвитку та про те, яким чином ваучери (гранти)з технічного розвитку сприяють підвищенню життєздатності, покращенню програмної ефективності, покращенню професійної кваліфікації співробітників та членів організації.

Олена Губар, радник з програмних та адміністративних питань ІСАР “Єднання”, розповість про результати роботи ваучерної системи для ВІЛ-сервісних організацій.

Окремий час заплановано приділити опису порядку заповнення аплікаційних форм та обговоренню правил отримання ваучерів (грантів), а також відповідям на ваші запитання щодо різних аспектів роботи ваучерної системи.

Якщо у вас вже є запитання стосовно тем, які планується висвітлити у ході вебінару, ви можете написати їх нам на адресу voucher@isar.net.ua Ми обов`язково підготуємо ґрунтовні відповіді, які ви зможете почути в процесі вебінару.

Також просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, необхідно перейти за посиланням, яке з’явиться на цій сторінці пізніше та встановити модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Можливо, ваша антивірусна програма спробує заблокувати модуль – у такому разі можливі проблеми зі звуком. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Велике прохання реєструватися під час проведення вебінару (вказати назву населеного пункту).

Телефон для запитань 044 201 01 60