fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

YB 25 may

Молодіжні банки? Вам здається, що це дивне словосполучення? Ніколи не чули про таке?

Але між тим вони вже починають з’являтись в Україні. І вже на початку червня саме ви можете стати одними з тих, хто дізнається про Молодіжні Банки більше!

Отже, якщо ви організація чи ініціативна група, якій цікаво створити Молодіжний Банк у власній громаді, пропонуємо взяти участь у конкурсі до міжнародного дня Молодіжних Банків, який відзначається 25 травня!

Тема конкурсу: «маленькі кроки, ВЕЛИКІ ЗМІНИ»

Умови участі: надіслати до 20 травня, 18.00 на електронну скриньку community@ednannia.ua (в темі листа зазначити «Конкурс до Дня Молодіжних Банків»):

  • зображення або відео, яке розкриває тему конкурсу
  • мотиваційний лист, в якому необхідно розказати про свою організацію/ініціативу, ваше бачення Молодіжного банку та чому ви хочете створювати його в своїй громаді

Приз:  2 організації/ініціативи (по 2 представники з кожної) отримають можливість доєднатись до 3-денного заходу «Табір молодих філантропів», який відбудеться 31 травня-2 червня під Києвом, де познайомляться з молодіжними лідерами з різних куточків України та більше дізнаються про особливості роботи Молодіжних банків!

Організатор: ІСАР «Єднання»

* Молодіжні банки – це молодіжна грантодавча організація або окрема програма організації, яка фінансує проекти для покращення якості життя місцевої громади. Трохи більше про них ви можете дізнатись тут: http://bit.ly/youthbanks