fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

17 березня 2014 року за ініціативи ІСАР «Єднання» відбулася чотирнадцята зустріч спільноти практиків з питань організаційного розвитку фондів громад в Україні. Зустріч мала місце в межах механізму Capacity Development Marketplace, який впроваджує ІСАР «Єднання».

У зустрічі Спільноти практиків взяли участь 23 особи з різних регіонів України.

У ході зустрічі відбувся розгляд та обговорення таких питань:

  • Фонди громад в Україні: виклики, нові ролі, ризики 2014 року
  • Політики та процедури для Фонду громади.

У результаті обговорення питань порядку денного Спільнота практиків фондів громад України дійшла висновку, що сьогодні громада «переросла» і владу, і громадські організації. Тому фонди громад повинні швидко «доростати» до потреб громади! Як не втратити цей надзвичайний «момент довіри», «відкритості серця» сьогодні, як бути ефективними в таких складних умовах, як об’єднати українське суспільство і «загоїти» суспільне «тіло» – це питання, відповіді на які шукали та знаходили представники фондів громад на цій зустрічі.

Надзвичайно корисною була участь у зустрічі представника аудиторсько-консалтингової групи «Компас» пані Л. Шкурки не лише в обґрунтуванні необхідності стратегічного плану та політик і процедур в діяльності фондів громад , але й експертному обговоренні уже напрацьованих різними фондами громад таких політик та процедур.

Протокол цієї надзвичайно важливої та корисної зустрічі ми обов’язково оприлюднимо на нашому сайті пізніше.

[gallery link="file" columns="6" orderby="rand"]