fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Спільнота практиків (Community of Practice) проводиться у межах механізму Capacity Development Marketplace, який впроваджує ІСАР «Єднання».

Метою цієї зустрічі було спільне творення ІІІ Форуму з організаційного розвитку, який планується проводити на початку грудня цього року. Спільнота практиків активно долучалася до підготовки попередніх двох Форумів з організаційного розвитку. Форум привернув увагу влади, бізнесу, міжнародної спільноти, донорських організацій та, завдяки нашим спільним зусиллям, став важливою подією для організацій громадянського суспільства України. Тож підготовка до ІІІ Форуму з організаційного розвитку розпочалася.

Мета та завдання Форуму, назва форуму, цільові аудиторії, запрошені спікери та експерти, формати роботи та масштаб заходу, зони відповідальності – ось перелік питань, які було обговорено у ході зустрічі. Учасники одностайно висловили схвалення ідеї присвятити Форум темі культури миру. Назагал тема була сформульована наступним чином:

III ФОРУМ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ: КУЛЬТУРА МИРУ

Як громадські організації можуть розвинути свої спроможності діалогу, толерантності та лідерства змін для розбудови і утвердження культури миру в Україні

Учасники зустрічі підкреслили, що найважливіший виклик для цьогорічного Форуму – яким має бути громадський сектор у надзвичайно складній сьогоднішній ситуації. Події останніх місяців показали, що громадський сектор докорінно змінюється, швидко реагує на нові щоденні виклики, вирішує надзвичайно складні завдання. Форум покликаний відповісти на питання, актуальні для сьогоднішнього дня і закласти фундамент дня завтрашнього. Тож наша спільна участь у творенні Форуму є надзвичайно важливою і конче потрібною. Ми також закликаємо усіх небайдужих долучатися, пишіть або телефонуйте нам у офіс зі своїми ідеями та ініціативами!

[gallery link="file" columns="6" orderby="rand"]