fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Що робить просто хорошу громадську ініціативу – успішною? Як перетворити сукупність захоплених однією справою людей на міцний колектив колег-однодумців? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти? Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи, яка відбудеться у межах ІІІ Форуму з організаційного розвитку.

У програмі Школи:

  • Доброчесне врядування: фантастика! Сесія про врядування та управління організацією від А. Гулевської-Черниш

  • Стратегічний план: «галочка для донора» чи робочий інструмент? Сесія про місію організації та стратегічне планування від Н. Белюкіної

  • Посадові інструкції, правила закупівель та інші «непотрібні» папери. Сесія про політики та процедури від Л. Шкурки

  • Партнерство та співпраця – хіба є з ким!? Сесія від Л. Логгінової

  • Хто такий наш клієнт і які послуги ми йому надаємо? Сесія про технічні спроможності від О. Бакланової

  • Гроші є і завтра будуть! Питання тільки - в кого?... Сесія про фінансову життєздатність від Б. Стречанськи

  • Класно попіарились! А що далі? Сесія про PR та комунікації

А також серія коротких сесій від спеціалістів компанії «Майкрософт Україна», які допоможуть здолати страх перед комп’ютером і опанувати врешті-решт Excel, PowerPoint та інші програмні продукти, що полегшують офісне життя громадського діяча. Залучення «Майкрософт Україна» стало можливим завдяки проекту "ІТ-школа для НУО".

Школа організаційного розвитку проводитиметься для громадських активістів, волонтерів, представників ініціативних груп та зареєстрованих організацій – усіх, хто хоче осягнути основи організаційного розвитку. Школа триватиме протягом усього другого дня Форуму, 4 грудня, у приміщенні НСК «Олімпійський» (м. Київ).

Для того, щоб стати учасником Школи, необхідно надіслати свої контакти за допомогою форми та отримати на свій емейл підтвердження реєстрації. Зверніть, будь ласка, увагу: організатори не відшкодовують учасникам проїзд та проживання. Врахуйте це при плануванні своєї участі в роботі Школи організаційного розвитку та в роботі Форуму загалом.

Також нагадуємо, що триває голосування за найкращу громадську ініціативу. Ознайомитися з номінантами та віддати свій голос можна на сторінці Платформи організаційного розвитку ngomarket.org.ua

Професіоналами не народжуються, професіоналами стають. Прийди на "Школу організаційного розвитку" та переконайся!