fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

images

13 грудня 2016 року Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує усіх зацікавлених долучитися до інформаційної сесії щодо оголошеного конкурсу проектів "Підтримка громадянського суспільства, Місцевої влади та Прав людини в Україні" (EuropeAid/153923/DD/ACT/UA).

Сесія відбуватиметься онлайн і транслюватиметься у мережі Інтернет.

Інформаційна сесія має на меті представити умови конкурсу проектів та відповісти на можливі питання. Усі питання та відповіді з цієї інформаційної сесії будуть опубліковані на сайті EuropeAid разом з іншими документами щодо цього конкурсу.

Попередня реєстрація для участі в інформаційній онлайн-сесії є обов'язковою. Просимо підтвердити Ваш намір взяти участь у цій сесії до кінця робочого дня 12 грудня 2016 р. за допомогою реєстраційної форми нижче. Посилання на сторінку, де відбуватиметься вебінар, буде надіслано тільки зареєстрованим учасникам.

У разі будь-яких запитань щодо участі у інформаційній онлайн-сесії, прохання звертатися до Наталії Климової за електронною поштою klymova (равлик) ednannia.ua

Кінцевий термін для подання концепцій проектних пропозицій на конкурс проектів “Підтримка громадянського суспільства, Місцевої влади та Прав людини в Україні" – 24 січня 2017 року. Всю інформацію про цей конкурс проектів та подання заявок можна отримати з Інструкцій для заявників, що знаходяться за цим посиланням.