fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР Єднання в партнерстві з міськими радами міст Маріуполь та Дружківка запрошують українські неприбуткові організації до участі в тренінгах, присвячених громадській участі та інструментам залучення, включаючи залучення до бюджетного процесу, а також процесу цільового бюджетування. Проєктом Сильне партнерство для сталого бюджету участі передбачено проведення двох 3-денних тренінгів для НУО кожного з міст на теми: “Громадська участь та інструменти залучення та участі в тому числі в бюджетному процесі” та “Розвиток цільових програм та процесу бюджетування”.

У ході запропонованих тренінгів учасники оволодіють інструментами залучення громадян до різноманітних процесів, що відбуваються в місті, включаючи бюджетний процес, а також розглянуть можливості для розвитку цільових бюджетних програм.

Онлайн тренінги відбудуться:

  • м. Маріуполь - 13-15 липня та 27-29 липня 
  • м. Дружківка - 13-15 липня та 20-22 липня 

До участі запрошуємо НУО (фонди та громадські організації), офіційно зареєстровані та такі, що працюють в містах Дружківка та Маріуполь, які відповідають таким критеріям:

  • Понад 2 роки досвіду
  • Статутні цілі організації відповідають цілям програми
  • Мають досвід взаємодії з місцевою владою. 
  • Мають можливості для залучення населення до бюджетних процесів міста
  • Співпрацюють з різними місцевими партнерами

Умовами проведення тренінгу передбачається участь 30 осіб. Відбір учасників відбуватиметься, зважаючи на критерії, вказані вище.

Для участі в заповніть форму на нашому сайті до 10 липня 2020 року включно.

***

Реалізація проєкту «Сильне партнерство для сталого бюджету участі» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу,
наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) за підтримки проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні».