fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Фахівець з відновлення країни – хто це?

Ми багато говоримо про відновлення, проводяться форуми, конференції, створюються спеціальні Фонди з відновлення. А хто ці спеціалісти з відновлення, які на місцях спроможні супроводжувати та спрямовувати належні процеси?  Таких фахівців не випускає жоден університет світу (якщо знаєте такий, напишіть в коментарях). Наш унікальний досвід ми набуваємо на практиці тут і зараз.

Ми в ІСАР Єднання переконані, що відновлення виходить за вузькорамкове розуміння як щось лише про будівництво чи фінанси. І передусім – це фахівець, який знає проблему і потреби в громаді.

Тому ми запускаємо курс навчання для здобуття навичок  спеціаліста_ки з відновлення (Recovery officer). Це людина, яка в громаді координує процес взаємодії між різними стейкхолдерами та донорами, з’ясовує потреби громади, розробляє проєкти, здійснює пошук фінансування

Перший тренінг відбудеться:

Де: Київ (наживо)

Коли: 26-28 червня 2023

ВАЖЛИВО! Участь у програмі передбачає спільне навчання представника організації громадянського суспільства (громадської чи благодійної організації, фонду) та органів місцевої влади (працівника апарату відповідної ради або її виконавчих органів).

Пріоритет надаватиметься представникам громад, які були деокуповані.

Що перший тренінг дасть  – розуміння про процеси відновлення, залученість громади; навички управління проєктом, а також навички моніторингу та оцінки проєкту.

Запрошуємо подавати заявки на участь https://forms.gle/rvtZpGFhMUQCBPXQ9

Кінцевий термін подачі заявок до 16 червня.

Витрати на проїзд та проживання ІСАР Єднання покриває учасникам.