fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Дорогі друзі, розпочинаємо реєстрацію на 12 щорічний Форуму розвитку громадянського суспільства. Форум – це наша спільна подія, бо створюють її самі учасники.

Реєстрація відкрита: https://forms.gle/DkQVhHZ7UU4iRqDs6

КОЛИ: 5 грудня

ДЕ: Київ

ФОРМАТ: офлайн і окремі локації стрім онлайн

Ми запрошуємо представників громадських організації, благодійних фондів, громадських активістів, волонтерів – це простір для вашої промоції, нетворкінгу, навчання.

Запрошуємо усіх, хто займає активну громадську позицію і бачить себе в громадському секторі. Можливо ви тільки вивчаєте досвід активізму, громадського сектору, і вас це захоплює, але ви лише придивляється, - тут ви зануритеся глибше в тему, познайомитися з гравцями сектору, можливо знайдете собі місце серед них.

Запрошуємо провайдерів послуг з організаційного розвитку – це ваша нагода продемонструвати свої послуги, вивчити запити і потреби громадського сектору і знайти свою аудиторію.

Ми запрошуємо міжнародних партнерів, донорів, які мають цілі посилювати роль громадянського суспільства, - тут ви знайдете багато партнерів.

Ми запрошуємо державних діячів та представників місцевих громад, місцевої влади – тут ви зможете почути про ідеї та рішення багатьох локальних та національних проблем

ЩО ДАСТЬ НАМ СИЛУ.

На «заголовок» Форуму ми виносимо тему однойменної притчі Лесі Українки та запрошуємо разом подумати, а що дає нам силу? Силу боротися, не впадати у відчай та зневіру, не опускати рук. Продовжувати бути винахідливими, підприємливими, згуртованими – силу бути українцями. Що дає нам силу, як громадянському суспільству - невтомно рухати реформи та розкопувати завали після ракетних атак, адвокатувати європейську інтеграцію і надавати гуманітарну допомогу, домовлятися про F16 та підтримувати переселенців? Леся, наш національний символ незламності, дала свою відповідь на це запитання, а ми запропонуємо усім учасникам Форуму разом пошукати власні відповіді, з погляду сьогоднішньої війни, сьогоднішніх викликів.


Отже, 12 щорічний Форум розвитку громадянського суспільства «ЩО ДАСТЬ НАМ СИЛУ» (May the Strength Be with Us) відбудеться 5 грудня в м.Києві.

Локацію та детальну програму повідомимо з часом.

Традиційно запрошуємо до співтворчості! Будь ласка, подивіться на запропоновані формати участі і зазначте у формі ваші побажання.

Дякуємо, що ви знову з нами!