fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Раді повідомити про запуск Аналітичної Бібліотеки, що є відкритою онлайн-базою досліджень, присвячених громадянському суспільству в Україні. Запрошуємо вашу організацію долучитися до наповнення Бібліотеки та завантажувати матеріали досліджень, над якими ви працювали. 

Інструкцію із завантаження матеріалів ви знайдете за посиланням

Аналітична Бібліотека створена для дослідників, які можуть вільно додати свої напрацювання на сайт. Також нею легко зможуть скористатися зацікалені сторони (донори, розробники політик тощо), переглядаючи завантажені на сайт аналітичні продукти. Ця платформа має на меті сприяти кооперації у сфері досліджень, зробити їх видимішими, а також підвищити вивченість тем, важливих для розуміння українського громадянського суспільства. 

Мета Аналітичної Бібліотеки — стати найбільшою відкритою онлайн-базою аналітики з тем, присвячених українському громадянському суспільству. На цій платформі дослідники мають можливість представити свої продукти й експертизу. Водночас донори, розробники політик і всі зацікавлені зможуть вільно переглядати завантажені матеріали та профілі дослідників.

Запрошуємо вас: 

✅Додавати дослідження, над якими ви працювали індивідуально, ваша організація чи компанія, колектив науковців в академічній інституції. Ознайомтеся з інструкцією з додавання даних, реєструйтеся на платформі та завантажуйте свої праці.

✅Користуватися матеріалами, які вже є в Бібліотеці — а це понад 80 наборів даних; на платформі діє зручний пошук і можливість сортувати набори даних за низкою фільтрів: https://home.ednannia.ua/analytics/data-catalog 

✅Розповідати про Аналітичну Бібліотеку та її можливості — серед ваших грантоотримувачів, партнерів, колег і всіх-всіх небайдужих до зміцнення громадянського суспільства в Україні.

Бібліотека є повністю безкоштовною та діє за надійними і безпечними алгоритмами. Дані, які користувачі додають до неї, будуть представлені виключно з ознайомчою метою. Аналітична Бібліотека є частиною платформи ДІМ Громадянського суспільства, створеного ІСАР Єднання. 

* * * 

Аналітична Бібліотека і ДІМ Громадянського суспільства створені в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).