fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 DSC 0902

18 березня 2024 року у Домі громадянського суспільства ІСАР Єднання відбулась інформаційна зустріч “Національна стратегія сприяння розвитку громадянського суспільства: де ми зараз та куди рухаємося далі”.

Захід відбувся за участі представників організацій громадянського суспільства (далі - ОГС), органів влади, міжнародних проєктів та організацій. Ця зустріч – це старт спільної роботи з напрацювання плану заходів з реалізації Національної стратегії.

ІСАР Єднання і надалі буде підтримувати й сприяти широкому залученню ОГС до напрацювання нового плану дій. Дорожня карта з розробки цього документу доступна за посиланням: bit.ly/3Tkwe9V

Долучайтеся до обговорення Національної стратегії! Разом зробимо голос громадянського суспільства гучним й наповнимо державну ініціативу актуальними запитами від ОГС.

Переглянути запис події можна на:
Facebook - https://fb.watch/qT-7F6jLIa/;
Youtube - bit.ly/48YibN5

Захід реалізовано СКМУ спільно з проєктом «Зміцнення спроможності Секретаріату Кабінету Міністрів України і органів публічної влади ефективно співпрацювати з громадянським суспільством», Програми підтримки ОБСЄ для України та за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.