fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

ІСАР Єднання став офіційним партнером підготовчої конференції “Діаспора та глобальна українська спільнота - міцні партнери у відновленні України”, яку проведуть 19-20 квітня 2024 року у Берліні напередодні URC2024.

Мета заходу, який ініціювали Alliance of Ukrainian Organizations, Open Platform e.V., CRISP e.V. та інші організації, - підсвітити важливість співпраці між українським громадянським суспільством, німецькими урядовими структурами та українською діаспорою та світовим українством як у контексті привоєнного та повоєнного відновлення України, так і для майбутнього вступу України до Європейського Союзу.

У конференції візьмуть участь близько 120 представників та представниць діаспорських та українських ГО, а також делегати з Посольства України в Німеччині, МЗС України, Міністерства молоді і спорту, МЗС Німеччини та Федерального міністерства економічної співпраці Німеччини.

ІСАР Єднання на заході представлятиме Леся Огризко, заступниця керівника проекту USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”.

Diaspora pre conf visual

ІСАР Єднання - це організація, яка впродовж 25 років розвиває українське громадянське суспільство. Ми системно посилюємо ініціативи для розбудови демократії в Україні та щороку розподіляємо від 200 до 500 грантів для реалізації суспільно-корисних проєктів по всій території України.

Співробітництво в організації згаданої вище конференції здійснюється у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.