fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

anticovidcontest logo

Конкурс грантів «Доступ до правосуддя у цільових громадах Донецької, Запорізької та Луганської областей» адмініструється ІСАР Єднання за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Фінансування в межах цього конкурсу грантів буде надано за підтримки урядів Данії, Швеції, Швейцарії та Нідерландів.

Цей конкурс грантів направлений на покращення доступу до правосуддя у Донецькій та Луганській областях, приазовському регіоні Запорізької області. Очікуваними результатами конкурсу є поліпшення доступу до правосуддя (включаючи правову допомогу в контексті її розвитку та розширення інформації про шляхи її отримання) на окреслених цільових територіях.

За цим напрямом до конкурсу допускаються організації із реєстрацією в Донецькій, та Луганській областях (території, підконтрольні уряду України), або у приазовському регіоні Запорізької області. Громадські організації мають подавати грантові заявки щодо реалізації проєктів в тій області, в якій ці громадські організації зареєстровані та здійснюють статутну діяльність. Окрім того, громадські організації суддівської спільноти допускаються до участі у цьому конкурсі незалежно від місця їх реєстрації за умови здійснення проєктної діяльності на зазначених вище проєктних територіях.

Проєкти, які будуть реалізовуватися за кошти цього грантового конкурсу, повинні реалізовуватися на території:

  • Громад, розташованих вздовж лінії розмежування на підконтрольній Уряду України території (не більше ніж 20 кілометрів від лінії розмежування);
  • Громад, розташованих на території Донецької області (підконтрольні уряду України території);
  • Громад, розташованих на території Луганської області(підконтрольні уряду України території);
  • Громад, розташованих у приазовському регіоні Запорізької області: Бердянськ, громади Бердянського р-ну, Мелітополь, громади Мелітопольського р-ну (Новенська ОТГ, Семенівська ОТГ), Приазовська ОТГ, Приморська ОТГ, Кирилівська ОТГ, Якимівська ОТГ.

Очікується, що отримані проєктні пропозиції будуть профінансовані у розмірі:

  • максимальна сума гранту для проєктів, що охоплюють 1-2 цільові громади - 81 000 гривень;
  • максимальна сума гранту для проєктів, що охоплюють 3 і більше цільових громад - 121 500 гривень.

Кінцевий термін подання проєктних пропозицій: продовжено до 27 травня 23:59

Повний текст "Запрошення до участі в конкурсі грантів" можна завантажити тут.