fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

9 квітня відбулось засідання Відбіркової Комісії з розгляду проектних пропозицій за конкурсом ваучерів (грантів) з організаційного розвитку ОГС.

На розгляд Комісії було представлено 25 проектних пропозицій: 16 подано на базовий ваучер, 3 – на груповий, 5 – на просунутий. Оцінювання здійснювалось членами Відбіркової Комісії, які перед початком розгляду заявок підписали заяви про відсутність конфлікту інтересів.

Рішенням Відбіркової Комісії підтримано 11 проектних пропозицій, відхилено – 11. На наступне засідання Комісії перенесено розгляд ще 2 заявок, які вимагають доопрацювання.

З організаціями, які було підтримано відбірковою Комісією, ІСАР «Єднання» буде проводити подальшу роботу, в ході якої організації матимуть змогу внести ще деякі рекомендовані зміни до проекту.

Кожній організації з числа тих, які подавали свої заявки на розгляд Комісії, протягом найближчого часу буде направлено лист-відповідь з детальним описом рішення, прийнятого щодо їх заявки. Просимо дочекатися такого листа перед тим, як планувати свою подальші дії щодо заходів, передбачених проектною пропозицією.

Наступне засідання Відбіркової Комісії заплановано на середину - кінець травня.