fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

27-29 листопада у Страсбурзі відбудеться Другий всесвітній Форум з питань демократії «Перепідключення демократії: контакт громадян та інституцій в епоху цифрових технологій».

Більше детальної інформації про всесвітній Форум з питань демократії можна знайти на сторінці Ради Європи за посиланням: http://www.coe.int/en/web/world-forum-democracy/home

Основна дискусія Форуму відбуватиметься навколо експериментальних ініціатив та інноваційних ідей, які можуть посилити вплив громадян на прийняття рішень, підвищити прозорість дій влади та посилити її відповідальність, а також переорієнтувати загальну увагу на інтерес громади. Такі ініціативи будуть розглянуті з різних ракурсів: їхнього потенціалу; ризиків, що їх вони можуть спричинити; їхньої доступності та впливу на демократичні інституції та процедури в цілому.

Ці дискусії Форуму будуть побудовані за принципом спеціальних креативних лабораторій. Департаментом Ради Європи у справах молоді буде відібрано 40 молодих учасників спеціально для того, аби забезпечити молодіжний вибір кожної креативної лабораторії.

Наразі Європейський молодіжний фонд, який виступив ініціатором внесення молодіжного виміру в всесвітній Форум з питань демократії, шукає одного координатора та одного тренера для допомоги у проведенні Форуму. Документ з детальним описанням ролі та відповідальності цих осіб, а також анкета, яку необхідно заповнити бажаючим, знаходиться за наступним посиланням: https://www.dropbox.com/s/3cycuj3uztyicbw/WorldForumforDemocracy2013%20call.docx

Заповнену анкету необхідно разом із своїм резюме надіслати на адресу eyf@coe.int щонайпізніше 9 червня 2013 року.