fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Шановні колеги, дорогі друзі,

запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, присвяченому ІІ Форумові з організаційного розвитку. Вебінар відбудеться 7 листопада з 12:00 до 13:00 та проводитиметься ІСАР “Єднання” як адміністратором Форуму.

Наразі до участі у роботі Форуму вже зареєструвалося понад 150 осіб, очікуємо, що ця цифра ще збільшиться. Усі учасники Форуму повинні самостійно обрати ті заходи, участь в яких принесе їм найбільше користі. Вибір стає складнішим, якщо усвідомити: і майстер –класи, і виставка – «ярмарок», і досліди в лабораторії «Зважені та щасливі», і сеанси на КІНОгалявині відбуватимуться одночасно. А ще – раунди «Світового кафе», презентації ПечаКуча, «Біржа ідей» та багато-багато іншого.

Що таке Форум? Кому він буде особливо корисним? Що варто побачити/почути обов’язково? Які формати роботи варто відвідати? Відповіді на ці та інші запитання можна буде почути у ході вебінару.

Також просимо звернути увагу на технічні деталі. Для того, щоб долучитися до вебінару, необхідно перейти за посиланням, яке з’явиться тут пізніше та встановити модуль, який автоматично буде запропоновано встановити. Можливо, ваша антивірусна програма спробує заблокувати модуль – у такому разі можливі проблеми зі звуком. Будь ласка, переконайтеся, що антивірус не блокує модуль для найкращої якості звуку та зображення.

Окреме прохання ставити запитання шановним учасникам вебінару ЛАТИНИЦЕЮ, оскільки модуль не розпізнає кириличні шрифти.

Телефон для запитань 044 201 01 60