fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Громадянське суспільство України готувало свій "Порядок денний", як стратегічний план на 2022-2026 роки.

Унікальність цього документу в тому, що його розробили самі представники громадянського суспільства і воно базується на регіональних дослідженнях. Понад 800 осіб - працівників, волонтерів, членів керівних органів та експертів з громадських і благодійних організацій долучилися до цього процесу.

Для громадських організацій та благодійних фондів важливо, щоб регіональне лідерство проявлялося більше, а місцеві гравці мали можливість покращувати себе й інших.

Організації громадянського суспільства в різні періоди становлення країни робили і продовжують робити багато для держави та для покращення життя людей. І тому важливо було для них сформувати пріоритетні напрямки

Це дослідження готувалося також і для місцевих органів влади та донорських організацій для адаптації їхніх програм та для майбутніх партнерств, щоб впроваджувати якісні зміни на місцях.

Але війна розвернула наше життя в інше річище. Перед нами стоять нові виклики і нові завдання. Потреби і пріоритети громадського сектору кардинально змінилися і ми обов’язково знайдемо та запропонуємо нові шляхи для відновлення нашої країни.

Пропонуємо ознайомитися зі звітом дослідження, яке можна переглянути та завантажити тут.

Вкладення:
Скачати цей файл (FINAL REPORT UA_pages.pdf)FINAL REPORT UA_pages.pdf[ ]1735 kB