fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

DSCN5376

26 квітня 2016 р. члени Українського форуму благодійників, першої професійної асоціації благодійних фондів та організацій, обрали нового Голову правління. Ним став Виконавчий директор ІСАР Єднання Володимир Шейгус.

"Сектор благодійності (філантропії) починає відігравати все більш значущу роль у суспільстві. Благодійні організації здійснюють не тільки благодійну діяльність, під якою часто обиватель має на увазі суто адресну допомогу нужденним, але й підтримують громадські ініціативи, реалізують проекти в сфері освіти, екології, інфраструктурного розвитку. Дедалі більшої популярності набирають місцеві конкурси проектів, які також проводять благодійні організації. Через такі конкурси допомогу і підтримку отримують інші ініціативи – і реалізовують вже власні проекти.

Український Форум Благодійників є найбільшою організацією, яка сприяє розвитку філантропії в Україні. Важливо, що УФБ також є платформою не тільки для спільних дискусій, але і дій, в тому числі – ефективної адвокації інтересів сектору благодійності. Пропозиція колег очолити Правління УФБ – це велика честь для мене. Я розумію ті виклики і перепони, які постали сьогодні перед благодійним співтовариством, так само, як і надихаюся тими можливостями та перспективами, які, я переконаний, також є попереду. З радістю виконуватиму функції Голови Правління УФБ та зроблю все можливе, щоб підтримати і посилити роль цієї організації у подальшому зміцненні як усього сектору благодійності в цілому, так і окремих його суб'єктів" - прокоментував своє обрання Володимир Шейгус.