fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

 Back To School Make a Difference

Що робить просто хорошу громадську ініціативу – успішною? Як перетворити сукупність захоплених однією справою людей на міцний колектив колег-однодумців? Зрештою, що таке, власне, громадська організація та як нею управляти?

Якщо ви нічого або майже нічого не знаєте про відповіді на ці запитання, то вам просто необхідно стати слухачами нашої Школи!

Школи організаційного розвитку відбудеться 23-24 вересня у м.Полтава та проводитиметься у межах проекту "Платформа розвитку громадянського суспільства" (реалізується ІСАР Єднання завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку) у партнерстві з Фондом розвитку громад «Ініціатива» (м. Полтава).

Школа проводиться для громадських активістів та волонтерів, які працюють у Полтавській, Сумській та Харківській областях. Пріоритет у конкурсному відборі надаватиметься учасникам з невеликим досвідом роботи у громадському секторі та організаціям з невеликих містечок та сіл.

Тренерами Школи будуть найдосвідченіші експерти громадської та благодійної роботи та фахівці ІСАР Єднання. Розклад Школи складатиметься з серії міні-тренінгів та воркшопів по головних питаннях організаційного розвитку: пошук коштів, комунікації та PR, побудова команди, стратегічне планування.

Реєстрація триває до 19 вересня. Щоб зареєструватися, заповніть анкету за посиланням і очікуйте листа із підтвердженням реєстрації.

З питань участі в Школі телефонуйте до офісу ІСАР Єднання (запитувати Наталію Климову).