fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Спільно з Міністерством у справах ветеранів ІСАР Єднання запускає навчальні тренінги для ветеранських і про-ветеранських організацій.

Наша мета – посилити спроможності та організаційний розвиток громадських ініціатив, які надають різноманітні послуги ветеранам та їхнім родинам. Перший крок для такого посилення – це проведення тренінгів з проєктного дизайну та менеджменту.

Тренінги відбудуться у трьох різних містах:

  • 31 жовтня – 1 листопада 2023 року у м. Києві.
  • 14-15 листопада 2023 року у м. Вінниця.
  • 22-23 листопада 2023 року у м. Хмельницький.

Тренерка - Ольга Маліхатко, сертифікована тренерка з бізнесу та проєктного менеджменту, фасилітаторка стратегічних сесій.

У ході тренінгу ви дізнаєтеся, як проводити дослідження проблеми для розробки проєкту і опануєте методологію роботи з проблемою, техніки та моделі. Зможете бачити і планувати цикл проєкту, оцінювати його результативність і планувати бюджет. Довідаєтесь, що таке і як планувати таймінг проєкту. А ще - дізнаєтеся про актуальні грантові можливості для вашої організації. 

Ви маєте можливість обрати зручне для вас місто та дату в формі реєстрації. 

РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ ТУТ. 

ІСАР Єднання покриває дорогу, проживання в готелі та харчування. Це інвестиція у ваші знання та посилення роботи вашої організації, що в свою чергу покращить якість надання ваших послуг.

Реєстрація триває до 25 жовтня. Зважаючи на обмеження, викликані вимогами до оптимального розміру тренінгової групи, участь в тренінгу буде автоматично підтверджена першим 20 учасникам, які зареєструються (по одному представнику від організації). Кожен наступний охочий автоматично потрапить до списку очікування або отримає пропозицію взяти участь в тренінгу, який проходитиме в іншому місті, в разі наявності вільних місць там.

Тренінги організовані спільно з Мінветом у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.