fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

News

Механізм Маркетплейс, який впроваджується ІСАР «Єднання», довів свою ефективність у сфері підвищення відповідальності громадських організацій за свій організаційний розвиток. Сотні українських ОГС отримали ваучери (гранти) для організаційного розвитку та провели різноманітні заходи для посилення власної інституційної спроможності.

ІСАР «Єднання» здійснює постійний моніторинг Маркетплейсу, щоб відстежити, наскільки актуальною є система відповідно до потреб ОГС та наскільки вона відображає об`єктивні можливості організацій сервіс-провайдерів. У рамках такого моніторингу відбуваються зустрічі з представниками організацій, які отримали ваучер, та сервіс-провайдерами.

11 квітня 2013 року у м. Львів відбулася така робоча зустріч, присвячена обговоренню шляхів та напрямків вдосконалення механізму Маркетплейс. У зустрічі взяло участь 14 представників ОГС та організацій-провайдерів з Львівської області.

Учасники зустрічі наголосили, що Маркетплейс мусить постійно вдосконалюватися під впливом реальних потреб ОГС та пропонованих можливостей провайдерів. Водночас учасники зустрічі підкреслили, що саме завдяки Маркетплейсу вони мали змогу здійснити самооцінку свого розвитку, визначити шляхи та методи розбудови спроможності організації, самостійно та на конкурсній основі обрати провайдера.

Отримана в ході робочої зустрічі інформація, зворотній зв`язок, пропозиції щодо покращення системи Маркетплейс дозволить оптимізувати її роботу. Відтак ІСАР «Єднання» планує проводити подібні зустрічі на регулярній основі.