fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

29 листопада 2018 року в Києві відбудеться 7 Форум організаційного розвитку громадянського суспільства. Форум – це найбільша національна платформа для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку благодійних та громадських організацій. 

Темою Форуму-2018 є «Мрія 3.0 Спроектований вплив». Метою Форуму є посилення спроможностей громадянського суспільства залучати українців до громадських і благодійних ініціатив, соціальних проектів, відповідальних бізнесів та розбудовувати самоорганізовані спільноти активних та відповідальних громадян. Програма Форуму: http://day1.cd-platform.org/

Організатори Форуму прагнуть надихнути учасників Форуму відважитися мріяти так, як того заслуговує Україна та світ. Масштабні та зухвалі мрії драйвлять рухатися вперед, у той час як довколишня дійсність наразі є відображенням тільки бідності наших амбіцій. Мрія 3.0 – за аналогією з програмним забезпеченням 3.0 – це мрія, сформована самоорганізацією та самозалученням громадян. Об´єднана великою мрією спільнота активних і відповідальних українців – здатна на дива, яких не бачив світ.

Громадські та благодійні організації знають, як досягати поставлених цілей у проекті. Форум пропонує подивитися на мрію – як на амбітний проект, що ми можемо реалізувати всі разом. Сформувати коло зацікавлених сторін, активізувати ресурси, скласти детальний план і, головне, виміряти вплив своїх зусиль – щоб знати, з якої точки потрібно завтра розпочинати новий проект, нову мрію.

 Форум-2018 буде місцем, де всі знову зустрінуться з усіма: громадські та благодійні організації, донори, медіа, бізнес та влада. Разом будемо дискутувати найактуальніші виклики для громадянського суспільства, брати участь у виставках, здобувати нові знання у ході тренінгів, презентувати свої досягнення.

Форум. Нетворкінг. Знання. Натхнення.