fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Новини

Міністерство соціальної політики України за підтримки ІСАР Єднання проводить серію інформаційних вебінарів та консультацій про запровадження нових комплексних соціальних послуг від Міністерства.

Зокрема вже розпочали роз’яснення про послугу психосоціальної підтримки з формування життєстійкості.

Це пілотний проєкт, який Міністерство планує у подальшому масштабувати. Надавачами цієї послуги можуть бути громадські організації. 

Ми в Isar Ednannia заохочуємо долучатися громадський сектор, який має експертизу і досвід, та будемо надавати інформаційну, організаційну підтримку для громадських організацій! Адже для держави це можливість отримати надійного партнера, а для людей – безкоштовно якісний сервіс.

Перший онлайн-вебінар за участі фахівців з Міністерства “Формування життєстійкості: зміст та особливості нової комплексної соціальної послуги” можна переглянути за посиланням тут 👉https://www.youtube.com/watch?v=GZNnbmcShn4

❗️Наступна онлайн консультація для представників громад на тему «Формування життєстійкості: як організувати надання послуги в громаді?» відбудеться вже завтра 13 жовтня, об 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/5NQYsyhv67ueAzHV6 .

Інформаційна підтримка вебінарів та консультацій з соціальних послуг Мінсоцполітики здійснюється у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

До зустрічі онлайн!