fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

23.07 ЮТУБ

Чи готові громадські та благодійні організації надавати соціальні послуги?

Запрошуємо вас на презентацію дослідження «Зацікавленість та спроможність організацій громадянського суспільства надавати соціальні послуги», а також на експертну дискусію на основі її результатів. Подія відбудеться за участі представників Міністерства соціальної політики України, організацій громадянського суспільства, органів місцевого самоврядування та міжнародних проєктів, які мають досвід роботи у сфері надання соціальних послуг.

Реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/xuCQv9HfNpxrs7Qp9
Дата: 23 липня 2024 року, з 14:00 до 16:00
Локація: м. Київ (детальну інформацію надішлемо зареєстрованим учасникам).
Робочі мови заходу: українська з перекладом на англійську.

Під час події ми розглянемо механізми надання соціальних послуг ОГС, а також можливості, перешкоди та перспективи для посилення спроможностей громадських та благодійних організацій бути надавачами соцпослуг.

Подія відбудеться у партнерстві з Міністерством соціальної політики України. Дослідження виконане КМІС на замовлення ІСАР Єднання в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.