fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

 

pugach 

12 вересня, відбудеться довгоочікуваний Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», який проводить ІСАР Єднання.

Однією з зіркових спікерок саміту стане Світлана Пугач — директорка зі стратегічних партнерств благодійного фонду «Таблеточки».

 

 За її керівництва обсяг залучених фондом коштів зріс у 2,5 рази. Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Світлана разом із командою зосередила зусилля на залученні коштів від закордонних донорів – як приватних, так і корпоративних. Фонд поглибив співпрацю з міжнародними організаціями з ЄС, Великобританії, США, Канади та Австралії. Світлана є спікеркою на найбільших світових профільних конференціях і членкинею журі найпрестижнішої в світі нагороди в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards Україна.

«У часи, коли наша країна стикається з безпрецедентними викликами, український громадянський сектор демонструє неймовірну стійкість і силу. Проте, щоб продовжувати рухатися вперед і забезпечувати довгострокову сталість своїх організацій, необхідно не лише диверсифікувати джерела фінансування, а й освоювати нові ринки. Адже внутрішні ресурси для фандрейзингу зменшуються, але світ усе ще сповнений можливостей», - каже Світлана Пугач.

На Саміті під час своєї майстерні Світлана розкаже, чому потрібно фандрейзити за кордоном і як це може допомогти українським фондам забезпечити власну сталість та ефективно розширити джерела фінансування.

Реєстрація на Саміт

Детальніше про Саміт