fbpx
Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45

Якщо вас цікавлять виклики, з якими стикаються благодійні фонди воєнного сектору, та як вони їх долають, а також як побудувати дієвий механізм цивільно-військової співпраці, приходьте 12 вересня на Саміт професійних фандрейзерів «Помічники Героїв», який ІСАР Єднання проводить у Києві.

Діана Ільницька

Директорка та засновниця БФ «Рій» Діана Ільницька вже 13 років працює у сфері благодійності і з нуля створила виробничий фонд воєнної допомоги з 820 постійними волонтерами. Минулого року Діана організувала підрозділ цивільно-військового співпробітництва в батальйоні логістики ЗСУ, використовуючи сучасні методи управління, проєктного менеджменту та фандрейзингу.

«Фандрейзинг для мене це не про гроші, а про стосунки і взаємодію заради спільної мети. Важливо бачити в кожному людину та працювати з тим, що її мотивує. Немає результатів, яких неможливо досягнути, головне достатньо багато та системно працювати», - вважає Діана.

Тож поспішайте зареєструватись на Саміт: https://forms.gle/U5CKDW2wjWnm4eD36

Це не лише нагода дізнатись щось нове, але й чудовий майданчик для знайомства й налагодження корисних професійних контактів.